daca o sa-mi vina citatie acasa.. asta e, o sa-mi iau un avocat si cu Dzeu inainte, cum ati spus si dvs. Daca Instanta o sa hotarasca sa platesc eu unui magnat bani, cand el nu-mi dadea nici sa ajung la sfarsitul lunii, este grav.. ce sa ii dau cand salariul nu imi ajungea nici jumatate din luna, din 1000 de ron , 400 era motorina sa ma duc la servici.. ce sa imi ia, pielea.. nu l-am furat, nu l-am injurat, chiar el a dat mana cu mine spunandu-mi sa imi gasesc alt servici mai bine platit..
nu am parcurs nici-un curs , nimic.. nu am semnat nimic, doar demisia mea.. patronul m-a invitat sa plec sa imi caut in alta parte mai bine platit..
A mai spus ca mi-au facut calificare la locul de munca, dar eu nu am semnat nimic, nici colegii mei nu au auzit de asa ceva.. nu sunt singurul care a plecat asa, fara preaviz. la nimeni nu le-a facut nimic.. probabil incearca sa ma sperie ca sa ma intorc pentru ca nu mai are oameni.
buna ziua. De curand mi-am bagat demisia dintr-o tipografie unde lucrasem 4 luni. salariul unul mizer intre 950-1150 ron.
A 4-a luna am ajuns la 1400 de ron dar nu era indeajuns pentru ceea ce facem si raspunderile care le aveam. Am vorbit cu patronul ca acesti bani nu i-mi sunt de ajuns si o sa plec in alta parte daca nu ofera mai mult. El mi-a intins mana si mi-a spus succes intr-un salariu mai mare.
Mi-am scris demisia si am inaintat-o la secretariat, Astazi m-a sunat de la HR ca firma ma va da in judecata pentru ca nu am stat in preaviz si ca o sa suport cheltuielile pentru aceste 4 luni in care ei m-au format pe mine ca tipograf.
Ce se poate face in acest caz.. sau care pot fi consecintele acestui proces? mentionez ca in contract era scris o perioada de 2 ani care sunt obligat sa stau , lucru pe care nu l-am vazut.
astept raspunsurile dvs
va multumesc