Nu aveți ce face. Dvs veți plăti după terminarea procesului, în funcție de cota moștenită. Cel care reclamă avansează cheltuielile.
Când a decedat cel care lasă moștenirea ? Ați acceptat mștenirea (expres sau tacit) în termenul de 1 an de la deces ?
Acum se dezbate mostenirea dupa tata . Care a decedat in urma cu 10 ani , dupa care se va dezbate mostenirea pentru mama acolo vreau eu instanta
Nu s-a facut nimic in termenul ce era de 1 an de zile
Buna ziua . Am vrut sa facem o succesiune la notar . Dar eu am vrut inainte sa discut personal cu un avocat dupa care am acceptat. Fratii s-au ambitionat si vor in instanta. Eu nu vreau sa platesc cheltuieli in instanta pentru ceva ce o sa se imparta simplu si rapid
Sunt total deacord cu dumneavoastra . Insa cei de la primarie imi spun ca pentru aces bun trebuie sa platesc impozit pe tot anul 2019 chiar daca eu l-am vandut acum in februarie
Am cumparat o masina din Germania , iar anul acesta in Ianuarie i-am scos numere rosii pe 3 luni . Zilele acestea am vandut-o . Intrebarea mea este : Trebuie sa platesc impozitul pe tot anul sau doar pe lunile Ianuarie si Februarie ? Va multumesc