avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate 20112011

Activitate 20112011

Administratorii financiari ( fostii contabili sefi ) de la scoli sunt obligati sa depuna declaratia de avere si pe cea de interese ?
O persoana cu o vechime de 8 ani cu studii economice,care a lucrat in contabilitate la societati comerciale ,poate fi incadrata la gradul I conform L153/2017(ultima treapta de salarizare) fara sa aiba o zi de experienta in contabilitate bugatara?
Cum pot obtine o adeverinta care sa ateste vechimea in munca daca societatile nu mai exista?
Răspuns la discuția Contract prenuptial
Multumesc ! O zi buna.
Bunurile unei persoane cumparate inaintea casatoriei devin bunuri comune dupa casatorie ? Incheierea unui contract prenuptial ar fi de ajutor?
Răspuns la discuția Cumul functii
Buna ziua!
Bunurile dobandite inainte de casatorie devin automat bunuri comune? Sau se impune incheierea unui Contract prenuptial? Mentionez ca proprietar este o singura persoana. Multumesc!
Răspuns la discuția Cumul functii
Multumesc ! O zi buna va doresc.
Răspuns la discuția Cumul functii
Bine dar in conditiile acestea directorul il poate obliga sa presteze munca suplimentara , sarcini suplimentare? Pentru ca sarcinile sunt diferite, iar o persoana nu poate indeplini sarcinile aferente celor doua posturi, fara a fi platit,( pana la ocuparea postului respectiv).
Răspuns la discuția Cumul functii
DA
Discuție Cumul functii
Contabilul sef de scoala poate lua la cumul jumatate de norma contabil? Mentionez ca in scoala au fost 2 contabili din care unul a iesit la pensie.