avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime in munca

Cum pot obtine o adeverinta care sa ateste vechimea in munca daca societatile nu mai exista?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:47, 10 Octombrie 2019
- pentru perioadele cuprinse intre 1990 pana la 01.01.2011, va puteti adresa direct ITM-ului in raza careia a avut sediul fostul angajator, sens in care veti depune o solicitare in care trebuie sa mentionati datele dvs de identificare, nume,prenume, CNP, adresa ,precum si societatile la care ati lucrat - de preferabil sa scrieti numele corect si CUI-ul acestora. La solicitare veti atasa : copie C.i., copie Monitor Oficial unde ati publicat pierderea carnetului de munca.

- pentru perioadele de dupa 01.01.2011, va trebui sa mergeti la fostii angajatori sa va elibereze adeverinte de vechime, iar daca acestia nu mai exista trebuie sa incercati la Arhivele Nationale - Directia Judeteana in raza careia a avut sediul fostul angajator sau sa luati legatura cu lichidatorii judiciari sau cu detinatorii legali ai arhivei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime în muncă Nicoleta890 Nicoleta890 Buna ziua Pentru o adeverință de vechime în muncă unde ma pot adresa pt eliberarare? (vezi toată discuția)
Obtinere adeverinte de vechime de la locurile de munca danut cazacu danut cazacu Buna dimineata,Arhivele Nationale pot elibera,la cerere,adeverinte de vechime pentru fostele locuri de munca,in cazul cand acestea nu se pot obtine de la ... (vezi toată discuția)
Carte de munca aura19731991 aura19731991 buna ziua.am pierdut cartea de munca.am de munca.am declarat-o pierduta la monitorul oficial.am fost si la itm iar cei de acolo spun ca trebuie sa am si ... (vezi toată discuția)