avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate narcis78

Activitate narcis78

Discuție Buna Ziua
am si eu o problema ..ce trebuie sa fac ca sa nu mai apara pe cazier o pedeapsa pentru conducere fara permis ..fapta a avut loc in anul 2000 ..pentru art. 36/1-dec, 328/1966 cu 81,83 c pentru terment de incercare 2 ani si 6 luni--gratiata conform lg. 543/2002...problema este ca am avut inainte de fapta aceasta un furt cu condamnare de 3 ani.acestea sau contopit si a ramas doar pedeapsa de 3 ani ...dar acum cind scot cazierul imi apare si conducerea fara permis ...si nu pot face scoala de soferi .
Răspuns la discuția deflagrarea dosarului
4 luni cu suspendare,-unul dintre furturi 6 luni cu inchisoare ..si unul 3 ani cu inchisoare.
Răspuns la discuția deflagrarea dosarului
este adevarat a fost gratiata dar deoarece sa facut contopire a intrat in dosar cu furtul si imi apare in cazier .nu pot sa fac scoala de soferi din aceasata cauza
Răspuns la discuția deflagrarea dosarului
pe mine ma intereseaza conducerea fara permis ...pentru ca nu pot sa fac scoala de soferi .nu ma intereseaza celelalte 2 dosare de furt .
daca fac deflagrarea dosarului ...dispare din cazier conducerea fara permin deoarece a facut gratiata in baza decretului din 2002 ?
Răspuns la discuția reabilitare cazier
inca o singura intrebare . daca fac deflagrarea dosarului ...conducerea fara permis dispare din cazier deoarece a fost gratiata in baza decretului din 2002 ?
Răspuns la discuția reabilitare cazier
Va multumesc !
Răspuns la discuția reabilitare cazier
am fost eliberat conditionat pentru buna purtare.in cazier specifica ca a fost gratiata conducerea fara permis.pot sa fac cerere de reabilitare acum cind am 4,4 luni de cind sunt liber.nu am mai facut nici o fapta in acest timp. va multumesc
in anul 2000 am avut niste probleme..3 dosare de fapt. 1 conducere fara permis si 2 furturi .dupa ce am fost condamnat sa facut contopirea pedepsei si am ramas la 3 ani care proveneau de la un dosar de furt.conducerea fara permis a fost gratiata in baza unei gratieri in 2002.am fost arestat in 2002 ianuarie si mam eliberat in 2003 decembrie..eu vreau sa fac scoala de soferi dar nu pot din cauza ca apare conducerea fara piermis in cazier.cit trebuie sa mai astep sa pot face reabilitarea ?