avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna Ziua
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna Ziua

am si eu o problema ..ce trebuie sa fac ca sa nu mai apara pe cazier o pedeapsa pentru conducere fara permis ..fapta a avut loc in anul 2000 ..pentru art. 36/1-dec, 328/1966 cu 81,83 c pentru terment de incercare 2 ani si 6 luni--gratiata conform lg. 543/2002...problema este ca am avut inainte de fapta aceasta un furt cu condamnare de 3 ani.acestea sau contopit si a ramas doar pedeapsa de 3 ani ...dar acum cind scot cazierul imi apare si conducerea fara permis ...si nu pot face scoala de soferi .
Cel mai recent răspuns: Zane , utilizator 11:56, 9 Iulie 2008
Aceste mentiuni nu vor aparea in cazierul pe care-l solicitati dvs,apar numai in fisa de cazier care o solicita organele de ancheta.Vedeti daca nu am fost cuminti la tinerete avem probleme la batranete,asta ca sa nu ma exprim altfel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier narcis78 narcis78 in anul 2000 am avut niste probleme..3 dosare de fapt. 1 conducere fara permis si 2 furturi .dupa ce am fost condamnat sa facut contopirea pedepsei si am ramas ... (vezi toată discuția)
Deflagrarea dosarului narcis78 narcis78 daca fac deflagrarea dosarului ...dispare din cazier conducerea fara permin deoarece a facut gratiata in baza decretului din 2002 ? (vezi toată discuția)
Cazier cu probleme ContSters76364 ContSters76364 Buna seara,am si eu o problema. In anul 1992 am savarsit o infractiune,fiind condamnat in 1997 la 1 an inchisoare cu interzicerea drepturilor cf.art.71, 64 CP ... (vezi toată discuția)