avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Activitate evitalex

Activitate evitalex

este acelasi imobil, dar cu modificari aduse in urma definitivarii procesului verbal de receptie , la nr. camere si suprafata- acelasi vanzator. Obiectul contractulului de comision consta in cumpararea prin intermediul agentiei in nume propriu si pe cheltuiala sa , a imobilului din str...., nr. 10.
La contract vanzare-cumparare se adauga nr. camere si este nr. 10A.
La plata comisionului- Cumparatorul va achita comisionul in ziua in care va efectua un antecontract de vanzare-cumparare.

buna seara! Am urmatoarea situatie: Am fost contactat de o agentie imobiliara, care a prezentat un imobil la nr. 10. Contractul de comision a fost semnat dupa incheierea antecontractului intocmit la notar cu nr imobil 10. Nu s-a perfectat actul de vanzare -cumparare, intrucat nu a avut documentele in regula. S-a incheiat cu vanzatorul un contract de vanzare-cumparare la nr. 10 A, dupa o perioada de un an, . Cum mai pot plati comisionul agentiei, daca aceasta nu a participat la tranzactia din noua adresa ( imobilul a suferit modificari in acte, dupa obtinerea autorizatiei de contructie) Multumesc !