avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Activitate Miky09

Activitate Miky09

Și pot sa i trimit o notificare prin care sa l anunț ca din 2023 ii iau dreptul de arendaș?

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Formulati o actiune in rezolutiune pentru neplata arendei, o introduceti la judecatoria de la domiciliul arendasul si asteptati acordarea termenului de judecata si va judecati.

Ma scuzați,dar cum sa l notific oficial? I am trimis nr de cont de doua luni și nimic.Eu nu mai vreau sa lucreze aceasta firma de la anu.Pot sa l notific cum ca nu mai doresc sa mi lucreze pământul? Mulțumesc!

ynocentta a scris:

Initial notificati official arendasul cu obligatia achitarii obligatiilor contractual asumate-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

Bună ziua! Ce pași trebuie urmați pentru a rezilia un contract de arenda? Precizez ca nu am primit arenda de doi ani.Arendasul nu răspunde la telefon.I am trimis pe wattapp cererea de reziliere ,a citit dar niciun răspuns.Ce pot sa mai fac? Vreau ca de anul viitor sa dau la alt arenda.Multumesc!
Bună ziua! Soțul a primit din partea fraților o suma de bani în schimbul căreia el le a cedat partea lui de moștenire ( casa părintească).Cu acea suma de bani ne am cumpărat o casă cu contract de vânzare cumpărare trecuți amandoi ,asa a dorit chiar el la acea vreme..Acum divorțam și la partaj el susține ca eu nu am niciun drept la casă. As dori niște păreri. Mulțumesc!
Bună ziua! Un avocat din Tulcea este pe aici?
Multumesc pentru raspuns!A trecut un an,nu mai locuim împreună, diagnosticul este tulburare bipolara afectiva ,fiind sub tratament.Credeti ca as putea obține custodia exclusivă a copilului?
La un imobil,o casă,cumpărată în timpul căsătoriei eu am cotă 50% trecut pe contractul de vânzare cumparare cum aș putea face la partaj să revină copiilor(unul minor si unul major).Adică dacă el se mai căsătorește sau va mai avea alți copii să nu aibă nimeni parte ,aceasta casă să fie doar a copiilor noștri.Se poate face ceva în acest sens? Este și el ,sotul ,de acord numai că el locuieste acolo și dorește a locui acolo ptr că tit el finanteaza modernizarea imobilului.Multumesc!
Discuție Divort
Unde se introduce actiunea de divort?In localitatea de domiciliu sau în cea unde mă aflu acum cu copilul? Trebuie sa merg personal să deschid actiunea în instanta? Multumesc!
Răspuns la discuția Ordin de protectie
Dacă ordinul a fost pe 5 zile de ce după 2 săptămani să fie supus cercetării penale ca a încălcat ordinul? Noj nu știam decat de 5 zile.
Am închiriat un apartament și am facut un contract de închiriere prin agenție cu data de 1 septembrie.Proprietarul ne a zis ca asta este așa de forma că adevăratul contract să facem altul începand cu 1 octombrie pe care să l înregistreze la Anaf deoarece acolo e trecut cu fostul proprietar care nu a mai stat o luna pană i se termina contractul.Este corect să apărem cu 2 contracte? Nu vor fi probleme?