avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protectie

Ordinul de protectie a fost emis pe termen de 5 zile.Am primit citație în tribunal la distanta de o luna de la emitere.In tot acest termen noi tot sub restrictie suntem? Nu ne a anuntat nimeni nimic.La tribunal a fost citat si copilul minor de 8 ani.E obligatoriu sa merg cu el? Daca nu ne prezentam ce se întampla? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Miky09 , utilizator 18:20, 29 August 2019
Daca nu va prezentati ,nu înțelegeți sa faceti dovada violențelor exercitate asupra dvs sau a minorului probabil cererea o sa fie respinsă.
Nu a fost violenta,doar o iesire depresiva severa si fiindca refuza internarea ,se vedea clar ca nu i el atunci mie mi a fost teamă ptr mine și copil.Oricum nu intentionez sa mai prelungesc ordinul ptr ca acum e internat ,urmeaza un tratament si nu mai reprezinta o amenintare ptr noi.E mai bine sa mă duc și să spun toate astea sau să nu mă prezint deoareca m am mutat mai departe si îmi vine greu.Voi fi supusa cheltuielilor de judecata? Multumesc
Dacă ordinul a fost pe 5 zile de ce după 2 săptămani să fie supus cercetării penale ca a încălcat ordinul? Noj nu știam decat de 5 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie minori in caz de divort la notar Lauramoro Lauramoro Am o prietena care a divortat la notar acum 2 ani.A ramas sa locuiasca cu cel de acre a divortat cu cu copiii in aceeasi casa pentru care plateste inca la ... (vezi toată discuția)
Împreună cu concubinul meu avem un copil de 1 an ... kosmina23 kosmina23 Bună seara! Împreună cuconcubinul meu avem un copil de 1 an , el fiind pe numele lui. Am locuit în casa părinților lui cu el și dânșii. El a devenit ... (vezi toată discuția)
Mama mea il hartuieste pe tatal meu grav bolnav Em_M Em_M Buna ziua, de mai multi ani de zile mama mea isi bate joc efectiv de tatal meu grav bolnav cardiac cu diagnostic de angina pectorala severa, cu 6 stenturi si ... (vezi toată discuția)