avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate MCV1

Activitate MCV1

Răspuns la discuția neintelegeri cu vecinul

ContSters202274 a scris:

Ca sa-si construiasca un garaj trebuie sa aiba autorizatie de constructie data de primaria de care apartineti. Vedeti in primul rand daca are aceasta autorizatie, daca nu in clipa in care incepe constructia faceti sesizarea la primarie!
Orice tip de grajd, nu se poate construi la o distanta mai mica de 50 m de o casa locuita. Sesizați Garda de Madiu.
Greșit domnilor avocați, nu poți construi un grajd sau orice construcție la mai puțin de 2 metri de hotarul dintre proprietăți.
Răspuns la discuția Casa zona protejata Bucuresti
Buna seara Adrian, iti multumesc pentru informatie. Dar nu se pune in discutie o casa Monument Istoric , este vorba de o casa in zona protejata.

Adrian Dimitriu a scris:

legea aplicabila este: [ link extern ]

Am un apartanent intr-o vila, ap meu are geamurile in curtea interioara a vilei. Vreau sa izolez termic un perete , care nu are geam, ornamente etc, este drept. Si inca un perete de la baie cu geam.. Am nevoie de autorizatie? Aspectul peretilor exteriori este deplorabil, este deprimant si vreau dupa izolarea termica sa aplic o tencuiala decorativa alba .