avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Casa zona protejata Bucuresti
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Casa zona protejata Bucuresti

Am un apartanent intr-o vila, ap meu are geamurile in curtea interioara a vilei. Vreau sa izolez termic un perete , care nu are geam, ornamente etc, este drept. Si inca un perete de la baie cu geam.. Am nevoie de autorizatie? Aspectul peretilor exteriori este deplorabil, este deprimant si vreau dupa izolarea termica sa aplic o tencuiala decorativa alba .
Cel mai recent răspuns: MCV1 , utilizator 21:07, 25 August 2019
legea aplicabila este: [ link extern ]
Buna seara Adrian, iti multumesc pentru informatie. Dar nu se pune in discutie o casa Monument Istoric , este vorba de o casa in zona protejata.

Adrian Dimitriu a scris:

legea aplicabila este: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru termoizolatie exterioara imike1 imike1 Buna ZIua Am o casa in mediul rural, ai carei pereti exteriori as dori sa-i izolez termic cu polistiren expandat. Polistirenul si adezivul se vor aplica pe ... (vezi toată discuția)
Abuzul presendintelui de asociatie de proprietari vinti vinti in blocul de 10 etaje unde locuiesc s-au termoizolat peretii laterali de nord si de sud (???):O si am solicitat sa se termoizoleze si peretele din scara din ... (vezi toată discuția)
Cota parte indiviza dumipaula1234@gmail.com dumipaula1234@gmail.com Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat privind repartizarea costurilor conform cotei indivize de proprietate adica proportional cu suprafata utila a ... (vezi toată discuția)