avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate Bombona1313

Activitate Bombona1313



Executare silita salariu


Salariu net este 1250 ( fiind cu norma de 4h/zi), care ar fi suma ce trebuie poprita de către angajator în cazul unei executari pentru pensie de întreținere. Mulțumesc.

Salariu net este 1250 ( fiind cu norma de 4h/zi), care ar fi suma ce trebuie poprita de către angajator în cazul unei executari pentru pensie de întreținere. Mulțumesc.
Cum se poate proceda în cazul în care am de pus în aplicare o hotărâre de pensie întreținere, iar tatăl are deja o executare pe salariu ( tot pentru pensie întreținere, un copil din alta căsătorie), este necesar sa apelez și eu la un executor judecătoresc sau pot trimite hotărârea la angajator? Mulțumesc.
Dețin nuda proprietate a unui imobil, iar sora mea vitrega dreptul de uzufruct viager. Doresc sa știu dacă acest drept de uzufruct poate fi executat silit întrucât sora mea are de plătit o datorie reprezentând pensia alimentara. Mulțumesc
Am lucrat intr un alt oras decat cel in care locuiesc, chiria unde stăteam fiind suportată de angajator, în momentul de față datorită situației mi s a suspendat contractul de muncă și beneficiez de șomajul tehnic care nu acoperă nici macar plata lunara a chiriei...ce se poate face in aceasta situatie daca proprietarul nu intelege situația si el își vrea în continuare banii aferenti chiriei...pot fi dat afară? Cum as putea sa mi mut in orasul meu bunurile personale tinand cont de starea de urgență? Multumesc.
Răspuns la discuția Plata in avans pensie intretinere
Multumesc mult pentru răspuns.
Am plătit in luna iulie o sumă fostului sot reprezentând plata in avans pentru pensia de întreținere a fetiței iar luna următoare fostul a cerut în instanță mărirea pensiei. As dori sa stiu daca aceasta suma in avans intra in calcul la plata pensiei de intretinere, intrucat instanta a dispus mărirea pensiei in favoarea minorei începând cu luna următoarea efectuării plății in avans de către mine.Precizez ca fostul nu o ia in calcul intrucat este cu o lună de a admite instanta mărirea.
Am depus o plângere penală in urma cu 2 ani si d nul polițist care se ocupă de caz nu a dat nici pana in ziua de azi o soluție dosarului, probabil ca doreste pentru a doua oară tergiversarea dosarului. Este posibil ca o persoana care nu achită niciodata pensia de intretinere copilului sau sa scape mereu cu NUP doar pentru ca asa consideră polițistul de la secția respectivă de poliție, unde se pare ca are relații acest individ. Se poate face plangere penala si la o alta sectie de politie?