Vreau sa stiu daca lichidatorul nu da prea mari batai de cap in vanzarea cladirii, ideea e sa o pot vinde.(el doar face vanzarea si indica contu unde sa fie virata partea de bani datorata? ) . Sa presupunem ca am vandut cladirea, incasez o parte din bani, daca nu achit toate datoriile ce sanctiuni pot primi? Multumesc!
firma este in insolventa, sumele fiind incluse in suma de recuperat prin lichidare, asa e. E vorba de o cladire care e pe aceasta firma si se doreste ca prin vanzarea cladirii sa se acopere si aceste datorii. Care e partea cu lichidatoru? si daca se poate evita platirea acelor impozite in intregime...
Firma are datorii la Finantele Publice, ea nu mai activeaza de 2 ani, a fost in curs de lichidare. Ce se poate face in cazul in care firmei i-a fost atribuit un lichidator?
Daca firma are datorii pentru neplatirea impozitului pe salar, ce riscuri are in cazul in care nu plateste aceste datorii? sau daca se poate face ceva pentru a se plati mai putin.
Va multumesc si imi cer scuze pentru exprimarea nu prea coerenta, sper sa se inteleaga totusi ce am vrut sa stiu, prin bunavointa dumneavoastra astept raspunsuri.