Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recurs respins.

Un recurs respins la curtea de apel mai poate continua? Daca da, in ce conditii? Cand ramane o sentinta definitiva?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 20:31, 14 Martie 2012
O hotarare pronuntata in recurs poate fi atacata cu revizuire sau contestatie in anulare, insa sunt prevazute cazuri limitative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In litigiile de munca se poate solicita reexaminarea daca hotararea pronuntat in apel este total opusa celei pronuntata in fond? cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca intr-un litigiu de munca s-a pronuntat la fond o sentinta prin care s-a respins actiunea reclamantului in intregime iar ... (vezi toată discuția)
Recurs curtea de apel Stanciu73 Stanciu73 am depus recurs in calitate de parat la Curtea de Apel,dar curtea a respins recursul ca fiind nefondat.ce mai pot face in continuare in apararea mea? (vezi toată discuția)
Sentinta in anulare edelweis08 edelweis08 Sunt reprezentantul unor salariati, care au castigat acordarea unui spor de 25 % conform legii 46/2008. In procesul la Curtea de Apel, recursul MAPDR a fost ... (vezi toată discuția)