avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate Avocat Herghelegiu Bogdan

Activitate Avocat Herghelegiu Bogdan

Răspuns la discuția Partaj
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Puteti apela la oricare dintre consultantii de pe forum sau consultand lista avocatilor din baroul judetului in care va aflati.

Cu stima
Buna ziua,

Conform Legii privind asigurarile si Ordinului Ministerului Sanatatii, cheltuielile privind spitalizarea se platesc de catre autorul faptei ilicite care a produs vatamarea dumneavoastra sau de catre asiguratorul RCA. Cu toate acestea, pentru dovedirea in fata spitalului a vinovatiei conducatorului auto, ar fi recomandat sa apelati la serviciile unui avocat.

Totodata, va informez ca in urma accidentului puteti solicita si obtine de la asiguratorul RCA si despagubiri morale pentru suferinta pricinuita, fara ca vinovatul sa suporte aceste daune,

Cu stima
Răspuns la discuția Contestare pv rutier
Buna ziua,

Contestarea procesului verbal de contraventie nu are nicio legatura cu termenul in care poate fi achitata amenda la jumatate, care in prezent este de 15 zile de la data comunicarii PV.

Cu stima.
Răspuns la discuția Accident
Buna ziua, in masura in care ati fost vatamata fizic sau psihic/emotional, legislatia prevede ca aveti dreptul la obtinerea de daune morale pentru repararea prejudiciului moral cauzat.
Cu stima.
Răspuns la discuția Asigurări
Buna ziua,

In masura in care oferta propusa de soc. de asigurare nu este indestulatoare, fie puteti incerca renegocierea ofertei, cu ajutorul unui avocat si in baza documentelor justificative, fie sa apelati la interventia instantei judecatoresti pentru recuperarea pagubei.

Cu stima,