avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurări
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurări

Sunt victima unui accident soldat cu dauna totala .Masina este de taxi și sunt proprietara fiind și singurul serviciu al meu.Oferta de la asigurări nu îmi acoperă dauna ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:54, 21 Iunie 2020
Buna ziua,

In masura in care oferta propusa de soc. de asigurare nu este indestulatoare, fie puteti incerca renegocierea ofertei, cu ajutorul unui avocat si in baza documentelor justificative, fie sa apelati la interventia instantei judecatoresti pentru recuperarea pagubei.

Cu stima,
Pentru mașina mea din 2012 am primit 9600 cu acești bani nu pot sa iau mașina din același an intrucat legea taximetriei nu îmi permite sa pun mai veche de 2012 iar eu de o luna sunt fără venit afectată psihic am ajuns sa nu dorm nopțile plus echipamentul de taxi ma costa 5000
Daca cautati pe site-uri o masina identica cu a d-voastra ce valoare ar avea? Ce explicatie v-a dat firma de asigurari vis a vis de valoarea propusa de ei?
}n cazul unei daune totale trebuie stabilită valoarea autoturismului la data accidentului. Valoarea autoturismului la data accidentului se stabileste de catre asigurator cu ajutorul unui program informatic. Trebuie să aveți grijă ca pretul de nou al autoturismului să fie introdus în program cel real. Societatile de asigurare practică prețurile minime pentu un anumit tip săi marcă de autoturism./
.Având în vedere că autoturismul este folosit activivitatea Dvs. profesională asiguratorul este obligat să plătească dauna privind lipsa de folosință a autoturismului, pe baza documentelor justificative.
După părerea mea litigiul se poate rezolva numai în instanță.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna prea mica Anonim0123 Anonim0123 Buna ziua! Am si eu o nelamurire! Eu parte vatamata, asigurare la city insurance, am o masina opel astra g 2003 stare ireprosabila, dauna totala 6300 lei, nu ... (vezi toată discuția)
Despăgubire - daună totală viktorV viktorV Societatea de asigurări, va plăti suma de despăgubire - în cazul unei daune totale, cu TVA sau fără TVA, către societarea auto, ce va face înlocuirile ... (vezi toată discuția)
2000 de euro despăgubire pentru o mașină din 2017, avariată în proporție de 90%. ar trebui să acceptăm, sau ce altceva putem face? Elena ciurdar Elena ciurdar Am fost implicat într-un accident rutier vinovatul ne-a dat asigurarea lui cei de la asigurări ne-au oferit 2000 euro masina fiind avariată 90 la sută ... (vezi toată discuția)