avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate silentstrike92

Activitate silentstrike92

Daca am 2 ani și 9 luni cu suspendare ..după cât timp am din nou cazierul curat ? Și după ce am cazierul curat pot să mă angajez la stat,de exemplu în armată
Am avocat,el susține că doar judecătorii de la curte pot spune da.Eu din cate m- interesat și am văzut pe internet multi polițiști care au făcut și au fost acuzații de mult mai multe și mult mai rele au scăpat sau li-i s-au dat amânarea aplicării pedepsei.Mentionez că sunt fpps...și la mine e fapta agravantă...din cate mi-a spus avocatul cei 2ani și 9 luni sunt minimul special

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca situatia de fapt este asa cum sustineti, aveti sanse. Hotărârea de condamnare, de renunţare la aplicarea pedepsei sau de amânare a aplicării pedepsei nu se poate întemeia în măsură determinantă pe declaraţiile investigatorului, ale colaboratorilor ori ale martorilor protejaţi.
Angajati-va un avocat care sa consulte dosarul si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.

Sunt la curtea de apel cu un proces de droguri.Se spune că eu aș fii introdus în penitenciar droguri, există doar declarația colaboratorului sub acoperire și a celor de la DIICOT..la verificări nu mi-au găsit nimic,colaboratorul a mințit în declarație...Am uitat sa menționez că în prima instanță am primit 2 ani și 9 luni.As dorii sa știu dacă se poate să primesc achitare.