avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am 2 ani și 9 luni cu suspendare ..după cât ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am 2 ani și 9 luni cu suspendare ..după cât timp am din ...

Daca am 2 ani și 9 luni cu suspendare ..după cât timp am din nou cazierul curat ? Și după ce am cazierul curat pot să mă angajez la stat,de exemplu în armată
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:09, 6 Noiembrie 2021
Reabilitarea are loc de drept în cazul condamnării la pedeapsa închisorii a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere, dacă în decurs de 3 ani condamnatul nu a săvârșit o altă infracțiune. În caz de suspendare sub supraveghere a executării pedepsei, termenul curge de la data împlinirii termenului de supraveghere.
Cu alte cuvinte, nu ati scris ce termen de supraveghere a fost stabilit, asa incat nu putem sa va raspundem clar.

Treaba cu armata, e discutabila. reabilitati-va dvs si mai vedem, poate se schimba legislatia pana atunci. Bafta!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am avut o condamnare de u1an și 3luni cu suspendare ... Alecsutza35 Alecsutza35 Buna ziua am avut o condamnare de u1an și 3luni cu suspendare sub supraveghere de 2 ani ultima întrevedere a fost în 6.02.2025 . Când ar trebui sa am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , imi puteti va rog spune cand se poate face reabilitatea ... katyte009 katyte009 Buna ziua , Imi puteti va rog spune cand se poate face reabilitatea pentru prescriptia executari pedepsei si care este procedura. Mentionez ca pedeapsa a ... (vezi toată discuția)
După cât timp de la o condamnare pe 1 an, cu suspendare, pentru ... Dan912 Dan912 După cât timp de la o condamnare pe 1 an, cu suspendare, pentru deținere de substanțe de risc, poate interveni reabilitarea? În acest caz se șterge din ... (vezi toată discuția)