avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Activitate Samyr094

Activitate Samyr094

Buna comunitate . Am o mașina pe care am făcut clever/bolt (ride sharing) și a fost necesar sa o cesionez unei firme sa fie legal . Acum dacă vreau sa o vând e obligatoriu sa merg iar la notar pentru a anula cesiunea ? Am făcut cesiunea pentru un an de zile , va expira automat după un an ? Ce îmi recomandați ?

Mulțumesc !
Răspuns la discuția Ajutor de șomaj
Asta nu pot sa le spun lor . Doar ca îmi prezint intenția de a nu mai lucra . Se poate concedia pe motivul restructurare post ?
Buna ! Am și eu o întrebare , am un loc de munca dar vreau sa renunț la el și sa intru in șomaj un timp . Am mici probleme de sănătate și nu mai pot lucra in acel loc din cauza zgomotului și a stresului . Momentan sunt in concediu medical din cauza acestei probleme . Cum pot intra in șomaj după ultimul salar care îl voi primi ? Încă mai înregistrez venituri din acel loc . Cât trebuie așteptat după demisie ? Trebuie sa fie cu motive imputabile mie pentru a fi admis la șomaj ?
Răspuns la discuția Amenda circulație
Și dacă îmi sunt plătite ambele contravenții ?

jurist2020 a scris:

Contestați procesul verbal de contravenție, ultimul, și puteți conduce. Până se termină procesul expiră prima contravenție.

Buna . Am o amenda in Octombrie anul trecut de 6 puncte și am mai primit una de 9 puncte acum o luna . Ce pot face ? Am ajuns la 15 puncte . Cât trebuie sa aștept pana a putea conduce din nou ?