avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulație
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulație

Buna . Am o amenda in Octombrie anul trecut de 6 puncte și am mai primit una de 9 puncte acum o luna . Ce pot face ? Am ajuns la 15 puncte . Cât trebuie sa aștept pana a putea conduce din nou ?
Cel mai recent răspuns: Samyr094 , utilizator 15:56, 12 Martie 2020
Contestați procesul verbal de contravenție, ultimul, și puteți conduce. Până se termină procesul expiră prima contravenție.
Și dacă îmi sunt plătite ambele contravenții ?

jurist2020 a scris:

Contestați procesul verbal de contravenție, ultimul, și puteți conduce. Până se termină procesul expiră prima contravenție.

Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2020
Samyr094, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda lipsa rovigneta - termene de prescriptie karina0910 karina0910 am primit la data de 1 noiembrie o amenda lipsa rovigneta din data de 27 aprilie.Am inteles ca amenda se prescrie dupa 6 luni.Pe 4 nov. cand am ajuns acasa,am ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - cuantum amenda gresit, lipsa martor Luiza_32 Luiza_32 Buna ziua, as vrea sa stiu daca pot contesta un pv de amenda circulatie care are trecut la valoarea amenzii o suma gresita, adica 9 x 67= 630 lei, in loc de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal nesemnat Intamplare Intamplare Mi-a fost retinut permisul de conducere pt depsirea vitezei de 109 km/h in localitate si mi s-a elibirat o dovada cu drept de circulatie de 15 zile. Mentionez ... (vezi toată discuția)