avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Activitate Adii123

Activitate Adii123

Am omis ceva ,îmi cer scuze .Zilele astea am văzut pe înternet ca ,un om a primit amenda pe motiv ca nu avea ceva de la Apia .Se poate sa primesc și eu amenda ca nu am animalele înregistrate ,chiar dacă sunt pentru consum propriu ?? Mulțumesc mult pentru toate informațiile pe care mi le-ați oferit !!
Trebuie sa bifez 6 , “realizarea de activități agricole “ ,iar acolo unde sunt “.............” sa scriu ca mă duc la animale și sa cultiv legume ?? Se încadrează la “activități agricole” ?? As mai avea o nelămurire in afara de asta ,pot bifa doua urgente pe aceeași foaie ?? Mulțumesc mult pentru ajutor !!
Buna ziua !! Mă puteți ajuta și pe mine cu un răspuns? Locuiesc la bloc ,dar am și o curte in aceeași localitate la o distanță de 1 km de bloc .Acolo am animale ,legume pentru consum propriu .Ce pot bifa pe declarația pe proprie răspundere ,ca sa nu primesc amenda ?? Acolo unde am curtea nu locuiește nimeni și trebuie mers zilnic pentru a îngriji animalele și pentru a cultiva legume .Multumesc !!