Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Iscusitulidia

Buna seara,

In Septembrie voi sustine ultimul examen, mai exact o restanta. Este ultimul an de facultate. Eu beneficiez de pensie de urmas. Cum se procedeaza , sun la ei sa le spun s-o întrerupă sau se întrerupe automat daca nu mai duc adeverința?
Multumesc!
Buna seara,

Eu anul acesta termin facultatea si nu as vrea sa dau licența anul acesta din motive personale. As putea sa o dau anul viitor?
Multumesc!
Răspuns la discuția Înmatriculare auto
Este înstrăinată de 3 zile, insa nu stiam daca am termen 30 sau 90 de zile
Buna seara, am cumparat o masina si este înstrăinată pe talon, cat timp am la dispoziție pentru a o înmatricula ? Multumesc!
Bună seara, al doilea copil se va naște cand primul copil va avea 1an si 4 luni, cum se va calcula atunci indemnizația ? Multumesc !
Buna ziua, o declarație privind regimul juridic al imobilului, unde se face această declarație?
Multumesc !
Buna ziua , am si eu o intrebare mama mea a fost cu un barbat timp de 10 ani acesta fiind casatorit in acte cu alta persoana , dupa 10 ani de relatie el vrea sa ne dea in judecata , ar avea dreptul la casa mamei mele care este titular in acte. Multumesc !
Buna ziua ,

Am 20 de ani si vreau sa ma inscriu la ASE (la distanta) , Sunt salariata , am urmat o postliceala si am luat pensie de urmas , as vrea sa stiu daca ma inscriu la aceasta facultate mai beneficiez de pensia de urmas in continuare ?

Multumesc !
Buna seara, am 19 ani si am terminat liceul, m am înscris la o postliceala însă as dori sa si lucrez, daca ma angajez cu contract de munca pe perioadă nedeterminată, mai iau pensia de urmas?