avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare auto

Buna seara, am cumparat o masina si este înstrăinată pe talon, cat timp am la dispoziție pentru a o înmatricula ? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2025
Iscusitulidia, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 08:17, 25 Martie 2025
Uitati-va de cind e instrainata. S-ar putea sa nu mai aveti timp deloc, e posibil sa fi trecut cele 90 de zile si masina sa fie cu inmatricularea suspendata.
Este înstrăinată de 3 zile, insa nu stiam daca am termen 30 sau 90 de zile
Aveti 90-3 zile s-o inmatriculati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna tuturor. am si eu o nelamurire legata de achizita unei masini ... Raluca simion Raluca simion Buna tuturor. Am si eu o nelamurire legata de achizita unei masini second-hand.. Pe cartea masinii apare un singur nume. Apoi pe talon apare ca fiind ... (vezi toată discuția)
Cumpărătorul mașinii nu a mai luat fiscalul de la vanzator popescuconstanta popescuconstanta În urma cu o luna am vândut un autoturism. Am scos fiscalul imediat, însă cumpărătorul nu l-a mai luat. Ce am eu de făcut , în calitate de fost ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)