Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare auto

Buna seara, am cumparat o masina si este înstrăinată pe talon, cat timp am la dispoziție pentru a o înmatricula ? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2025
Iscusitulidia, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 08:17, 25 Martie 2025
Uitati-va de cind e instrainata. S-ar putea sa nu mai aveti timp deloc, e posibil sa fi trecut cele 90 de zile si masina sa fie cu inmatricularea suspendata.
Este înstrăinată de 3 zile, insa nu stiam daca am termen 30 sau 90 de zile
Aveti 90-3 zile s-o inmatriculati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna tuturor. am si eu o nelamurire legata de achizita unei masini ... Raluca simion Raluca simion Buna tuturor. Am si eu o nelamurire legata de achizita unei masini second-hand.. Pe cartea masinii apare un singur nume. Apoi pe talon apare ca fiind ... (vezi toată discuția)
Cumpărătorul mașinii nu a mai luat fiscalul de la vanzator popescuconstanta popescuconstanta În urma cu o luna am vândut un autoturism. Am scos fiscalul imediat, însă cumpărătorul nu l-a mai luat. Ce am eu de făcut , în calitate de fost ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)