avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate David124

Activitate David124

Răspuns la discuția Amanarea aplicarii pedepsei.
Mi am recuperat permisul de conducere dupa 2 an jumate.Va multumesc tuturor pentru informatii.:): :) :)
Răspuns la discuția Amanarea aplicarii pedepsei.
Hotararea a ramas definitiva...
Răspuns la discuția Amanarea aplicarii pedepsei.
Pai deja am fost la probatiune.Si doamna de acolo mi a zis ca am primit o pedeapsa mica(amanarea aplicarii pedepsei).Deci ma gandesc ca este definitiva daca am fost deja la probatiune.
Amanarea aplicarii pedepsei.
Buna seara pentru amanarea aplicarii pedepsei se retine permisul? Mentionez ca in hotarare nu imi interzice sa conduc autoturisme.Multumesc.
Politistul a propus clasarea la procuror.Deci cred ca ar fii solutia de clasare.
Buna ziua.
Stau de 2 saptamani si inca nu am primit foaia de la parchet.Am facut si cererea de urgentare solutie acum o saptamana.Sunt in suspans.Aveti idee cam cat mai dureaza?Multumesc
Da, aveti dreptate.Va multumesc oricum.
Avocatul a spus sa il caut numai atunci cand dau declaratia de inculpat si inca nu s a ajuns la declaratia aia.Organul de cercetare a inaintat dosarul la procuror cu propunere de clasare.Cum a ti spus si dumneavoastra ca am dreptul sa fac cererea aia dar sigur o va ignora.Asta e , doar am incercat, nu am stiut.
Pai nu dar nu imi e tot una sa stau 3 ani fara permis si sa se claseze dosarul pentru ca nu au fost probe... Asta e.. nu mai am decat sa astept.Sper sa nu fie asa cum ziceti... Ar fii bine sa nu bage in seama procurorul cererea mea.Eu din cate am inteles pot face si eu o simpla cerere.Dar nu ma gandeam ca poate sa se ajunga la asemenea solutii, ca altfel nu o faceam.
Conducere cu permisul suspendat.
Buna ziua tuturor.Am facut o cerere la procuror de urgentare solutionare , daca o accepta o sa ma sune inainte sau o sa l solutioneze ? Foaia care trebuie sa vina de la parchet ajunge in posta sau trebuie sa o ridic personal de la posta? Multumesc anticipat.