Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate Mr. M

Activitate Mr. M

Ordonanta spune ca poti cheltui cei 2500 lei pentru achizitionarea de laptop sau notebook, tabletă, smartphone, periferice aferente celor de mai sus, echipamente pentru conectarea la internet a celor de mai sus si licențe software pentru aceste dispozitive. Este si mentionat faptul ca nu poti depasii 2500 lei pentru un angajat.
Intrebarile mele sunt:

1. Daca achizitionezi un dispozitiv care este mai putin de 2500 lei, poti directiona diferenta catre alt angajat? Exprimarea din ordonanta legata de cum poti cheltui banii creaza confuzie.
De exemplu: Noi avem 3 angajati pentru care am putea primii 7500 lei. Toti trei au nevoie de telefoane iar doi si de tablete, deci 5 dispozitive. 2 tablete costa 3200 lei si 3 telefoane restul pana la 7500. Poti cumpara 5 dispozitive pe care sa le imparti la 3 angajati? Ce se intampla daca 1 tableta+1 telefon depasesc cei 2500 si suma nu poate fi acoperita din diferenta de la alt angajat? Poate sa acopere firma diferenta daca achizitia este peste 7500 lei?

2. Ce limitari ai in legatura cu achizitia. Poti face achizitia din afara Romaniei de pe Amazon sau Ebay daca produsele care iti trebuiesc nu se gasesc in tara?

Va multumesc
Buna ziua,
Persoana este bolnava si are dificultati de deplasare, in plus, locuieste la 40 de km de cel mai apropiat oras in care putem gasi un notar. Situatia este destul de complicata.
Multumesc
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Buna ziua,
Mama mea vrea sa divorteze de tatal meu dupa 10 ani de separatie. Acum 10 ani tatal meu a parasit familia lasand in urma 3 copii care acum sunt toti majori. Tatal meu se afla in alta localitate si nu se poate deplasa. Cum poate mama mea sa divorteze fara prezenta lui?
Multumesc