avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate PopaL

Activitate PopaL

In 17 august 2009 am depus actele la Serviciul de stare civila pentru schimbarea administrativa a numelui. De atunci si pana astazi nu am primit nici un raspuns, de nici o culoare. Ce sa ma fac doamne eu cu functionarimea asta, cu incompetenta si delasarea ce a cuprins toata tara? O fi epidemie?:))
Răspuns la discuția Am o dilema...
Dar cel ce da in chirie sunt eu care asa cum ammentionat am domiciliul in CI pe adresa mentionata. Eu au domiciliul in alt judet. Eu ce obligatii am fata de stat?
Discuție Am o dilema...
Cum trebuie sa procedez? Parinti mei au un apartament in judetul Arad unde mi-am fixat eu domiciliul. Parintii mei domicilieaza in alt judet. Eu am inchiriat o parte din apartament. Unde si cum trebuie sa procedez pentru a inregistra acest fapt la finante. Este necesara aceasta operatiune de inregistrare la finante?
Răspuns la discuția Rolul asistentei in mediere
Fara a va supara, v-as ruga sa recititi legea medieri inca odata si sa vedeti si medierea in alte tari. Mediatorul nu impune, nu sfatuieste pe nimni. Mediatorul are rolul de a incerca si a conduce partile sa gaseasca o solutie comuna de solutionarea conflictului. Solutie durabila neimpusa de nimeni. In momentul in care este mpusa de o terta persoana nu e mediere, solutia nu este durabila si eficienta.
In urma unui proces civil de succesiune persoana a castigat iar eu am pierdut.Sentinta este definitiva. Dupa cca sase luni a incercat sa-si intabuleze casa dar a dat in mod gresit OCPI in instanta. A pierdut apelul. Acuma deschis un alt proces impotriva mea pt ama radia din foaia de sarcini. Eu sunt de acord. Va intreb sa ma prezint sau nu in instanta. Eu sincer nu doresc a ma prezenta in fata instantei. Pot sa imi prezint acordul in scris?
Imi puteti spune va rog sentinta de divort trebuie investita ca definitiva? Procedeul si taxele ce trebuie sa le platesc?