avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Activitate Tatăl nerezident

Activitate Tatăl nerezident

Am făcut plângere penală de fiecare dată când am fost sa preiau fiul..29 de plângeri Nerespectarea Hotărâre Judecătorească.!
Mulțumesc tuturor pentru sfat..executor ! Însă o sa incerc și acesta varianta doar că trece timp și este greu sa reconstruiesc relația cu fiul meu..5 ore săptămânal..2 ore petrecute pe drum mai îmi rămân 3 ore ...Nu mai spun că Mama fiului meu o persoana dificila asta că sa nu spun altfel..!!! Oricum am înțeles executor DGASPC politie etc..Asta pentru că o persoană adică mama fiului meu Nu respecta o hotărâre civilă..
Mulțumesc pentru răspunsul dvs
Domnilor executorul costă aproape 2000ron.de unde săptămânal sa merg cu executorul..Încalcă o hotărâre judecătorească care ma costat banii și timp..Și răspunsul este că la fiecare săptămână i au un nr.de înregistrare plângere de la Poliție..Este normal așa ?! Cum pot eu sa reconstruiesc relația cu fiul meu de 4 ani.?! Daca plângerile mele nu se iau Măsuri Legale.?! Intr o zi când o să cedez caut o clădire înaltă și o să urlu până aude strigătul meu de durere sufletească de al meu copil...Nu o să cobor după aceea clădire până nu aude cine trebuie plângerile mele la organele abilitate...Știu o să ajung la știri dar o să mă sacrific in acest fel când ajung la capătul puterilor...! Nu mai este mult.un pic .. atât...
Am 5 ore săptămânal cât durează executarea ?! Cât costa executarea?! Se merita sa fac săptămânal acest lucru impactul pe care îl are o executare asupra unui copil de 4 ani.?! Este corect asa reconstruiesc relațiile personale cu fiul meu?! Greu in Romania cu Legile pentru nerespectarea unei Hotărâri judecătorești..
Nu are rost sa plătesc pentru 5 ore in fiecare săptămână și să sperii fiul cu atâtea persoanele executare...

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ati fost la executor?

Program vizita preluare minor nerespectat. Cum reconstruiesc relațiile personale cu fiul meu..?! A trecut aproape 1 An de când refuza aceste vizite nici măcar D.A.S nu permite monitorizarea plângerii de fiecare data la politie. Ce pot face in acest caz...?! Refuza orice întrebare a Psihologilor care doresc monitorizarea . Plângerile la politie nu se soluționează..! Ce pot face DASPC nu poate decât să facă un proces verbal de constatare..atât.....