avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita preluare minor nerespectat. Cum ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita preluare minor nerespectat. Cum reconstruiesc ...

Program vizita preluare minor nerespectat. Cum reconstruiesc relațiile personale cu fiul meu..?! A trecut aproape 1 An de când refuza aceste vizite nici măcar D.A.S nu permite monitorizarea plângerii de fiecare data la politie. Ce pot face in acest caz...?! Refuza orice întrebare a Psihologilor care doresc monitorizarea . Plângerile la politie nu se soluționează..! Ce pot face DASPC nu poate decât să facă un proces verbal de constatare..atât.....
Ati fost la executor?
Nu are rost sa plătesc pentru 5 ore in fiecare săptămână și să sperii fiul cu atâtea persoanele executare...

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ati fost la executor?

Am 5 ore săptămânal cât durează executarea ?! Cât costa executarea?! Se merita sa fac săptămânal acest lucru impactul pe care îl are o executare asupra unui copil de 4 ani.?! Este corect asa reconstruiesc relațiile personale cu fiul meu?! Greu in Romania cu Legile pentru nerespectarea unei Hotărâri judecătorești..
~ Conținut șters la cerere ~
Domnilor executorul costă aproape 2000ron.de unde săptămânal sa merg cu executorul..Încalcă o hotărâre judecătorească care ma costat banii și timp..Și răspunsul este că la fiecare săptămână i au un nr.de înregistrare plângere de la Poliție..Este normal așa ?! Cum pot eu sa reconstruiesc relația cu fiul meu de 4 ani.?! Daca plângerile mele nu se iau Măsuri Legale.?! Intr o zi când o să cedez caut o clădire înaltă și o să urlu până aude strigătul meu de durere sufletească de al meu copil...Nu o să cobor după aceea clădire până nu aude cine trebuie plângerile mele la organele abilitate...Știu o să ajung la știri dar o să mă sacrific in acest fel când ajung la capătul puterilor...! Nu mai este mult.un pic .. atât...

Alte discuții în legătură

Copilul nu dorește să viziteze părintele cu care nu locuiește. ce poate face acesta ca să fie respectată decizia instanței? petravram petravram Buna seara. Ce modalitati legale se pot intreprinde de un parinte natural, ca , copilul sa-si viziteze, conform hotaririi instantei,parintele cu care nu ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program de vizita minor ContSters290573 ContSters290573 Buna ziua Sunt divortat prin sentinta judecatoreasca in sept 2011 si in ian2013 tot prin sent judecatoreasca definitiva am primit program de vizita pt ... (vezi toată discuția)
Poate un executor judecatoresc sa oblige respectarea programului ...  supermaryo supermaryo poate un executor judecatoresc sa oblige respectarea programului de vizita sau politia trebuie sesizata,vreau sa specific ca nu am costudie comuna ce ma ... (vezi toată discuția)