buna seara am o nelamurire de curand a decedat bunicul meu eu am un contract de intretinere pentru domiciliul din bucuresti inafar de acest domiciuliu mai are un teren si o masina intrebarea mea este pentru teren si pentru masina tot eu trebuie sa platesc taxele si impozitele datorate pentru ca am avut acel contract de intretinere sau mostenitorii lui ?in cazul in care ei nu isi doresc sa plateasca taxele pamatnul si masina raman in aer ?multumesc
Buna ziua numele meu este alexandra si as dori sa obtin o indrumare intr o situatie delicata.In urma cu 3 ani concubinul meu a plecat de acasa cu masina inscrisa pe numele meu .Nu am mai reusit sa am o discutie civilizata cu el nu am reusit sa fac un contract de vazare cumparare pentru a putea scoate masina de pe numele meu de la taxe si impozite .Mi sa pus o poprire pe contul bancare pentru ca datoria in momentul de fata este de 26000 de roni taxa anuala fiind undeva in jurul sumei de 8000 de roni .Ieri am discutat cu o doamna de la taxe si impozite care mia spus ca daca nu se va putea efectua nici o poprire vor pune sechestru pe masina ,lucru foarte ok pt ca eu nu o pot gasi acum problema ar fii daca eu platesc integral datoria de la taxe si impozite pot instraina automobilul sau trebuie sa ma duc in instanta datoriile se sting automat sau mai exista vreo procedura de facut sau sa astept sa valofice ei masina si sa stinga datoria va multumesc anticipat