Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara am o nelamurire de curand a decedat bunicul meu eu ...

buna seara am o nelamurire de curand a decedat bunicul meu eu am un contract de intretinere pentru domiciliul din bucuresti inafar de acest domiciuliu mai are un teren si o masina intrebarea mea este pentru teren si pentru masina tot eu trebuie sa platesc taxele si impozitele datorate pentru ca am avut acel contract de intretinere sau mostenitorii lui ?in cazul in care ei nu isi doresc sa plateasca taxele pamatnul si masina raman in aer ?multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:02, 12 Noiembrie 2021
Moștenitorii lui.
Da, raman în aer, iar daca nu achita nimeni impozitul, se vor cumula niște sume mari, pe care în final tot moștenitori le vor suporta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune eX3nna1 eX3nna1 Buna ziua! Am dori sa deschidem o succesiune, insa suntem in situatia urmatoare: -decedatii (sot si sotie) au avut trei copii, unul dintre ei a murit, dar ... (vezi toată discuția)
Departajare impozit teren la primarie adrian73 adrian73 Am cumparat o casa( de fapt, casa bunicii sotie, acum 3 ani), prin contract de vanzare cumparare cu intretinere lor, cat traiesc. Bunicul sotiei a decedat si ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare mașina la schimbarea domiciliului. sstefans sstefans Salut! Masina (proprietate personala) este inmatriculata pe Calarasi, domiciuliu valabil pana in acest moment. In curand imi voi ridica buletinul pe care voi ... (vezi toată discuția)