avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Glod Ramona

Activitate Glod Ramona

Perioada este de cel puțin 6 luni, dar nu mai mare de 1 an, - este de când te angajezi sau de când revii în activitate din concediu de creștere copil ?

Cornel Vasile a scris:

Nepromovarea examenului organizat pentru trecerea în funcția, gradul sau treapta profesională imediat superioară gradului/treptei de debutant atrage încetarea de drept a contractului individual de muncă al salariatului.
Prin urmare, incetarea c.i.m. paote avea loc si daca sunteti in plata stimulentului de insertie.

Știu conform legii exista posibilitatea daca nu promovezi examenul sa te disponibilizeze. Dar acest lucru se poate întâmpla și când ești pe stimulent de inserție ?
Sunt salariat pe o funcție de debutant într-o instituție publică, in cadrul unui spital

Cornel Vasile a scris:

Sunteti personal contractul dintr-o institutie publica sau functionar public ?

Bună ziua.

Sunt salariat pe o funcție de economist debutant din data de 24.02.2023. din 01.09.2023- 19.07.2025 am fost in concediu de creștere copil iar în momentul de fata sunt cu stimulent de inserție. Stiu cornform legii nu trebuie sa stau mai mult de 1 an pe un post de debutant. Cum trebuie sa procedez mai departe? Ti se poate rezilia contractul în această perioadă?
Mulțumesc.
Buna seara,

Copilul meu face doi ani pe 9 iulie 2022. Pot sa stau in concediu de crestere copil pana la 2 ani? Mai primesc indemnizatie in ultima luna?
Multumesc,
Cu stima.
Ramona