avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt salariat personal contractual intr-o funcție ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt salariat personal contractual intr-o funcție ...

Bună ziua . Sunt salariat personal contractual intr-o funcție de economist debutant. La sfârșitul ar trebui să susțin un interviu pentru a trece într-o treaptă superioară. Ce s-ar întâmpla dacă nu aș face cerere pentru a trece într-o treaptă superioară ? Poate sa mi se desfacă contractul de munca ? Daca da pot beneficia de ajutor de somaj? Întreb pentru că am un tiran de sef care ma stresează psihic ii place să pună presiune și îti cere imposibilul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 25 Octombrie 2025
1. Nici nu trebuie sa faceti o astfel de solicitare, cei de la HR va anunta ca trebuie sa va pregatiti dosarul pentru promovare.

Nepromovarea examenului organizat pentru trecerea in functia, gradul sau treapta profesionala imediat superioara gradului/treptei de debutant atrage incetarea de drept a contractului individual de munca al salariatului.

2. In situatia descris, nu veti putea beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt salariat pe o funcție de economist debutant ... Glod Ramona Glod Ramona Bună ziua. Sunt salariat pe o funcție de economist debutant din data de 24.02.2023. din 01.09.2023- 19.07.2025 am fost in concediu de creștere copil iar ... (vezi toată discuția)
Hg 1336 buna ziua! conform art 89 din hg 1336/2022 nepromovarea ... milikutza milikutza HG 1336 Buna ziua! Conform art 89 din HG 1336/2022 nepromovarea examenului organizat pt trecerea in functia, gradul sau treapta profesionala imediat ... (vezi toată discuția)
Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)