avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Activitate Vlad_Muresan

Activitate Vlad_Muresan

Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns. Ideal pentru mine ar fi sa colaborez cu un avocat care sa obtina documentele in numele meu.
O zi buna!
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns. Ideal pentru mine ar fi sa colaborez cu un avocat care sa obtina documentele in numele meu.
O zi buna!
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns. Aceste informatii sunt foarte utile pentru mine.
Eu am deschis acest topic in speranta ca ma pot contacta avocatii interesati, urmand sa discutam detaliile colaborarii in privat.
O zi buna!
Salutare, am nevoie de serviciile unui avocat care poate obtine in numele meu de la politie detalii despre un dosar din Bucuresti in care eu sunt reclamant.
Anul trecut am depus o plangere la politie deoarece am fost agresat de mai multi indivizi. La acel moment nu mi s-a oferit un numar de dosar, spunandu-mi-se ca voi fi notificat cu detalii despre dosar. Pana in prezent nu am fost notificat in vreun fel de catre Politie. Doresc sa aflu stadiul dosarului si sa am acces la documentele privind investigatia. In acest sens doresc sa apelez la serviciile unui avocat care poate sa obtina aceste detalii in schimbul unui onorariu rezonabil.
Astept cu interes propuneri.
Multumesc