avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela640

Activitate Mihaela640

Buna seara!
Sunt director din 2021 la o şcoala gimnazială, dar am şi 12 ore de predare la clasă (6 ore ca obligativitate de predare şi 6 la plata cu ora).
Care sunt prevederile legislative pentru evaluarea anuală a activităţii mele? Primesc un calificativ pentru activitatea managerială şi unul pentru cea de predare sau doar unul?
Multumesc!I
Buna seara! In momentul in care se preia o funcție de director la o școala ar trebui făcut un audit? Ce presupune acesta și ce beneficii/dezavantaje ar avea?
Buna ziua!
In urma unei presupuse petitii, s-a declansat o procedura de cercetare disciplinara la adresa mea. Sunt director de scoala si am solicitat ISJ sa mi se puna la dispozitie o copie a acesteia. Mi s-a transmis documentul, dar cu numele acoperit, pentru asigurarea anonimizarii numelui reclamantului. Totusi, toate petitiile pe care le-am mai primit spre competenta solutionare de la ISJ contineau datele petentilor. E ok sa ascunda in aceasta situatie numele? Ce prevedere legala pot folosi in obtinerea acestui nume?
Am primit calificativul satisfăcător, cu un punctaj de 61 de puncte. Anterior acestui aspect, mi se spusese, direct, sa îmi dau demisia in schimbul negocierii calificativului. Este total nedrept, dar nu știu cum sa procedez.. Sa il contest? Tot de-ai lor vor analiza și stabili punctajul.. Ce risc rămânând cu acest calificativ?
Buna ziua! Exista un cadru legislativ al petitiilor depuse prin mail? Scoala a primit de la ISJ sarcina de a raspunde la o sesizare de genul acesta, dar numele petentului nu se regaseste printre parintii elevilor scolii. Totusi, acesta formuleaza plângeri referitoare la activitatile scolii ce s-au desfasurat in septembrie anul trecut. E normal sa pierdem din timpul pe care l-am putea folosi rezolvand alte probleme, având in vedere cele mentionate anterior? Multumesc!
Multumesc mult!
Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la cadrul legal pentru urmatoarea speta. In luna iulie 2022 s-a depus la un inspectorat şcolar judeţean o sesizare cu privire la anumite aspecte semnalate verbal de către părinţi ai unor preşcolari. Acestea fac referire la elemente ce s-au petrecut în septembrie 2021 (opţionale, cuantum hrana etc). E normal sa formuleze o sesizare in iulie cu privire la presupuse nereguli de acum 10 luni? Exista o baza legala pe care o pot invoca in aceasta situatie? Multumesc!