avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare ...

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la cadrul legal pentru urmatoarea speta. In luna iulie 2022 s-a depus la un inspectorat şcolar judeţean o sesizare cu privire la anumite aspecte semnalate verbal de către părinţi ai unor preşcolari. Acestea fac referire la elemente ce s-au petrecut în septembrie 2021 (opţionale, cuantum hrana etc). E normal sa formuleze o sesizare in iulie cu privire la presupuse nereguli de acum 10 luni? Exista o baza legala pe care o pot invoca in aceasta situatie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaela640 , utilizator 20:29, 31 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagiat marza_alexa marza_alexa As vrea sa stiu daca exista vreo reglementare legala care sa restrictioneze sau sa limiteze dreptul personalului administrativ dintr-o institutie de invatamant ... (vezi toată discuția)
Ancheta disciplinara mihaela_h mihaela_h Buna seara Sunt profesor si am o problema. La sfarsitul acestui an scolar am fost tinta unei anchete desfasurata de inspectoratul scolar in urma unei ... (vezi toată discuția)
Imputatie Paradiso Paradiso Buna seara, - Se poate realiza o cercetare disciplinara pentru niste presupuse fapte din perioada 2012 - aprilie 2013 (nimic concret in convocarea pentru ... (vezi toată discuția)