avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare ...

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la cadrul legal pentru urmatoarea speta. In luna iulie 2022 s-a depus la un inspectorat şcolar judeţean o sesizare cu privire la anumite aspecte semnalate verbal de către părinţi ai unor preşcolari. Acestea fac referire la elemente ce s-au petrecut în septembrie 2021 (opţionale, cuantum hrana etc). E normal sa formuleze o sesizare in iulie cu privire la presupuse nereguli de acum 10 luni? Exista o baza legala pe care o pot invoca in aceasta situatie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaela640 , utilizator 20:29, 31 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am dreptul de vizita stabilit prin hotarare judecatoreasca ... AdrianFerreira AdrianFerreira Buna ziua, Am dreptul de vizita stabilit prin hotarare judecatoreasca astfel, dupa implinirea varstei de 3 ani pot petrece 4 zile pe saptamana in perioada ... (vezi toată discuția)
Redistribuire elev în altă clasă fără acordul părinților Tatiana Gut Tatiana Gut Bună ziua, Am următoarea situație. În anul școlar 2021-2022 s-a înființat încă o clasă a 10-a la liceul unde învață copilul meu, aceeași ... (vezi toată discuția)