avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate sabinaqww

Activitate sabinaqww

Ce servicii se pot presta si factura pe cod CAEN 8690- alte servicii referitoare la sanatatea umana care sa nu necesite aviz dsp ?
Răspuns la discuția Cod CAEN - Health Coach
Buna! Ai gasit raspuns? ma intereseaza si pe mine raspunsul la aceasta intrebare daca nu te superi ca nu gasesc nicaieri
Buna ziua! Am terminat medicina anul acesta, iar de anul viitor voi incepe rezidentiatul. In paralel as dori sa deschid un cabinet de investigatii paraclinice ( eco, Ecg). Nefiind medic specialist, cum as putea face asta? As pute infiinta un srl medical si apoi sa colaborez cu doctori specialisti ? Multumesc!
Primaria a fost sesizata de catre proprietarul anterior imobiliului nostru si si-a stopat constructia scarii, dar astazi am observat ca si-a terminat scara si si-a delimitat si teritoriul. Unde ma pot duce sa sesizez acest lucru, mai sus de primarie pentru a primi un raspuns promt si a nu mi se bloca intrarea? Mi s-a recomandat inspectoratul de constructii, se aplica?
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Daca detin o proprietate care are si o curte comuna care este impartita pe cote parti eu avand majoritatea si un vecin si a construit o scara si vrea sa si delimiteze partea lui de curte comuna dar facand acest lucru imi ingradeste intrarea cu masina la proprietatea mea. Ce pot face ?