avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce servicii se pot presta si factura pe cod CAEN 8690?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce servicii se pot presta si factura pe cod CAEN 8690?

Ce servicii se pot presta si factura pe cod CAEN 8690- alte servicii referitoare la sanatatea umana care sa nu necesite aviz dsp ?
Ultima modificare: Marți, 1 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:15, 1 August 2023
Codul CAEN 8690 include:
- activitati referitoare la sanatatea umana, ce nu sunt efectuate în spitale sau de catre medici sau dentisti cum sunt:
- activitati ale infirmierelor, moaselor, fizioterapeutilor sau a altor paramedici în domeniul optometriei, hidroterapiei, masajului medical, ergoterapiei, logopediei, homeopatiei, chiropracticii, acupuncturii etc. Aceste activitati pot fi efectuate în clinici medicale, de tipul celor atasate întreprinderilor, scolilor, azilelor de batrâni, sindicatelor si confederatiilor sindicale si în centre de sanatate, altele decât spitalele, precum si în cabinete particulare sau la domiciliul pacientilor.

Aceasta clasa include de asemenea:
- activitati ale personalului paramedical stomatologic cum sunt specialistii în terapie dentara, infirmiere dentare din scoli si personalul paramedical de igiena dentara, care pot activa independent de medicul stomatolog, dar sunt periodic supravegheati de catre acesta
- activitati ale laboratoarelor medicale cum ar fi:
- laboratoare de radiologie si alte centre de diagnostic similare
- laboratoare de analiza sângelui
- activitati ale bancilor de sânge, bancilor de sperma, bancilor de organe pentru transplant etc.
- transportul pacientilor, cu ambulanta, inclusiv avioane. Aceste servicii sunt asigurate adesea în timpul urgentelor medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen Ramasescu Ramasescu Ce cod CAEN trebuie sa folosesc pentru urmatoarele activitati:masaj si reflexoterapie, nutritie, terapii naturiste, cosmetica si intretinerea organismului? (vezi toată discuția)
Cod caen 9604 katy26 katy26 buna,intentionez sa infiintez o salina artificiala,si nu stiu daca ,aceste coduri caen 9604;9609 ama ajuta? (vezi toată discuția)
Pedichiura medicala se incadreaza in cod caen 8690? Bineata Bineata Buna ziua,Pedichiura medicala, se incadreaza in cod caen 8690? Reprezinta un serviciu medical? Ce studii trebuie sa aibe persoana ca executa? In ce spatii se ... (vezi toată discuția)