Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Bună dimineața. Un tânăr oprit de poliția anti drog,test,negativ,control ,zero droguri. Totusi este dus pentru prelevate probe biologice pentru ca "avea ochii rosii". Este normal să i se retine permisul de conducere pentru 7 zile până vin rezultatele? Pe ce baza? Multumesc.
Din păcate, din nou observ ca nu intelegeti ce spun eu.
Nu este recomandabil ca legea sa încurajeze urcarea la volan a celor care beau sau a celor care consuma substanțe interzise.
Și dacă vrei sa copiezi ceva trebuie sa gândești...
Soluția legislativă trebuie adoptata în mod înțelept căci altfel tot haos va fi sau chiar mai rău...
Prima dată căutați și angajați un avocat, șansele de a primi despăgubiri le discutați cu el. Totuși, rețineți că asta e procedura standard conform legii și analiza la INML durează câteva luni în mod obișnuit.
Rețineți pentru viitor că nu sunteți obligat să suflați în nici un analizor, fie el pentru alcool sau droguri, cereți din prima analize de sânge și /sau urină. Aceste rezultate sunt definitorii.
Daca angajati un avocat bun evitați toate aceste probleme.Nu va pierdeați nici locul de muncă.
Aveti sanse bune la despăgubiri desi ati greșit și dvs.
În orice stat civilizat se angajează avocat in astfel de cazuri, mai puțin în România
Eu in locul dvs . de a doua zi dupa ce mi-au intocmit PV. il contestam in instanta , mai ales ca aveati siguranta ca nu sunteti consumator .