avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet avocat Irina Tutuianu

Activitate Cabinet avocat Irina Tutuianu

Răspuns la discuția atac cu arma alba
Depinde unde o incadreaza, daca este la art.180, 181, lovituri, trebuie plangerea in 2 luni, daca este tentativa de omor, dar trebuie temeinic dovedita, se cerceteaza in continuare daca sunt elemente suficiente la dosar.
Nu cred ca se referea la alcoolemie,nu se scrie asa, ci 2%0, ma rog ultimul zero tot mic, dar nu am cum sa scriu eu aici. Uitati-va pe proces verbal, trebuie sa fie trecuta si alcoolemia 0. De ce nu l-ati intrebat ce inseamna acea cifra?
Actul se poate incheia oriunde, depinde de notar. Daca fiica e unica mostenitoare cine ar putea contesta actul de vanzare cumparare ca ar fi incheiat de o persoana fara discernamant? Cine v-a spus ca trebuie sa aveti acel act de la IML?
Puteti sa mergeti fara avocat, dar e mai bine sa contactati un avocat pt. a va formula tranzactia.E mai ieftin prin instanta decat la notar.
In cazul de fata aveti calitate succesorala si il puteti mosteni in integralitate.Puteti face si testament, puteti sa nici nu faceti pt. ca in ultimul caz supravietuitorul este mostenitor legal si nu trebuie sa ceara acordul nimanui pt. a dispune de bun.Fratii ar putea mosteni o parte doar daca defunctul prevede acest lucru in testament.
Răspuns la discuția cedare mostenire
Da poate sa va cedeze dreptul sau prin act de vanzare-cumparare sau donatie. Se fac la notar
Răspuns la discuția Imprumut banesc
Inscrisul incheiat are valabilitate in instanta.Mai ales daca aveti si martori. Daca vreti sa-l legalizati o puteti face la notar. Drept de gaj asupra unor bunuri mobile sau un drept de ipoteca pe apartament.
Răspuns la discuția dezbatere mostenire
Da se poate, nu conteaza daca ei se prezinta sau nu, este alegerea si riscul lor.Pot sa-si angajeze avocat si sa-i reprezinte
Fiind un caz de nulitate absoluta, o poate cere oricine este interesat.
Din ce oras sunteti? Nu este foarte mult si se poate plati si in rate, daca avocatul este de acord.