avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... politistu de la accidente mi-a trecut pe procesul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

politistu de la accidente mi-a trecut pe procesul verbal ca am alcoolemie....

desi aparatul etilotest a indicat valoarea 0.00 in procesul verbal politistul la rubrica sau ceva de genu a scris < 2 00'' > as dori sa stiu ce inseamna asta,eu am considerat ca inseamna 2 la mie ceea ce e coma alcoolica si evident ca nu am semnat procesul ca doar nu eram nebun sa semnez asa ceva,avand in vedere k in proces nu a specificat anumite chestii foarte importante cum ar fi ca individul care mi-a sarit in fata traversa neregulamentar si era in stare de ebrietate.... deci repet, daca ma poate ajuta cineva sa inteleg ce a vrut sa spuna acest dobitoc,ca altfel nu am cum sa-i spun, prin acest 2 00" insotit de aceste ghilimele....va multumesc anticipat..astept un raspuns cat mai repede pentru ca toata lumea imi spune ca politistu vrea sa ma infunde....
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2008
crisstheone, utilizator
Cel mai recent răspuns: crisstheone , utilizator 10:50, 1 Noiembrie 2008
Nu cred ca se referea la alcoolemie,nu se scrie asa, ci 2%0, ma rog ultimul zero tot mic, dar nu am cum sa scriu eu aici. Uitati-va pe proces verbal, trebuie sa fie trecuta si alcoolemia 0. De ce nu l-ati intrebat ce inseamna acea cifra?
l-am intrebat ce scrie aici referindu-ma la 2-ul acela, a raspuns ca e 0, si i-am zis sefu nu va suparati dar aici nu scrie 0,asta e 2 toata ziua..el nu domne ca e zero....apoi nu ca e ora (ora 2 00 nu avea legatura cu accidentul)...in momentul in care am vazut k se suceste si incearca sa ma duca de nas mi-aj dat seama ca ceva nu e in ordine....mai ales ca nu a scris anumite circumstantze dupa cum am precizat mai sus... el s-a ofensat cand i-am zis eu nu va suparati ce fac cu asta(declaratia) ca stau de 5 ore aici? eram la politie de la ora 2 si pe la 8 si ceva i-am spus asta...si m-a luat k snt nesimtit domne ca nu stiu ce...aiurea'n tramvai...era dreptu meu sa intreb din moment ce el trecea pe langa mine si nu ma baga in seama ....si a inceput cu amenintari lasa k vezi tu si chestii d'astea...apoi cand am citit procesu am vazut chestia asta....si lipsa de amanunte importante..
Daca alcoolemia in aerul expirat era 2 politistul era obligat sa va conduca la o unitate medicale pentru recoltarea probelor biologice (sange) La analiza sangelui ar fi iesit o alcoolemie in jur de 4. Cu o asemenea alcoolemie acum ati fi fost intr-un "loc cu verdeata, de unde a plecat suspinarea, ...."
Daca primiti procesul verbal prin posta (ceea ce nu cred) contestati-l in termen de 15 zile la Judecatoria de care apartine locul faptei. Solicitati imprimanta alcooltestului si buletinul de analiza eliberat de un serviciu medico-legal.
Numai bine va doresc
ing. Ioan Ciobanu
dar din cate am auzit fiind accident cu vatamare chiar daca etilotestul indica valoarea 0 politistul e obligat sa te duca la iml sa faci o proba de sange...nu mi-a dat absolut nimic,decat dovada ca mi-a retinut permisul,bonul de la etilotest l-a atasat la dosar acela indicand valoarea zero,scria pe el test zero....acum nu stiu ce se intampla,politistul mi-a vorbit numai la misto nu mi-a explicat absolut nimic,ceea ce consider ca era necesar...azi o sa aflu mai multe amanunte,sa vad ce are in cap acest agent amarat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut alcool jdefootz jdefootz Am fost testat cu aparatul etilotest care a a indicat 0.16 mg/l, deoarece băusem doar un shot de tequila, am solicitat recoltarea probelor biologice, iar ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool 84alex84 84alex84 salut! Am si eu o mare problema...Joi seara,la 200 de m casa m-a oprit politia si in etilotest mi-a iesit 0.84.Am baut vreo 2 sticle de 2 l bere,incepand de ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)