avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate gigione01

Activitate gigione01

1...probele recoltate la momentul accidentului nu mai erau viabile la acea dată.???????
Americanii iau ADN din fir de par al lui Tutankamon care nu chiar proaspat!!
2...De ce ? Faptele penale au consecințe, atât pentru dvs cât și pentru ceilalți, așa că gândiți-vă de două ori înainte de încălcarea legilor.
Pai consecintele le suport prin marea EXCROCHERIE si mancatorie de bani numita PROBATIUNE,unde esti chemat la ora 8.La 8 trebuie intai sa raportezi ce faci ce treaba ai unei jandarmerite la intrare,apoi mergi si astepti la un ghiseu alaturi de alte persoane condamnate cu care inevitabil intrii in discutii de genul:
-ce ai facut mancati-as?
-cat ai primit praleo?
-la cine esti ba?O cunosti?
Adica o injosire si o dezumanizare de care astia cu pensionare la 45 habar n-au,ei cred ca esti mandru sa fii acolo si ca trebuie sa fii vazut,cunoscut!
Apoi rahatul cu REINTEGRARE in societate...O PORCARIE la care voi fi FORTAT sa imi iau concediu de odihna ca sa poata cucoanele sa isi faca programul..probabil o magarie de genul TITI AUR conducere defensiva si alcoolul ucide!!Lucruri de care NICIUN condamnat nu va tine cont ,doar cheltuieli cu personalul si o justificare in fata UE ca se face ceva!Aaaa si sigur niste filmulete cu siguranta!
Pe la 9,30 dupa ceva galagie apare o cucoana care baga 3 odata ca sa scape si unde intimitatea e facuta praf,
Cam asta e .
Niste @proiecte@/@programe@consumatoare de fonduri si rezultate sub 5%.


in urma unui accident auto,(alcool si eu soferul,si victima )am fost condamnat la 1 an si 6 luni cu suspendarea executarii pedepsei
Intrebari:
1.in hotararea definitiva Statul trebuie sa imi recolteze ADN.Care e motivul?
2.Odata ce aveau 2 probe de sange recoltate in ziua accidentului,,de ce dracu am fost obligat sa suport recoltarea cu un burete plimbat de un Garcea prin cavitatea bucala timp de cateva minute?
3.Daca Stefan Huidu a primit 2 ani cu suspendare pentru ca a OMORAT 3 persoane,de ce eu am primit 1 an si 6 luni ?..ca am condus cu alcoolemie 1,2 si am ranit un pieton angajat in traversare prin loc nepermis,pietonul avand peste 2,2 la mie alcoolemia (culpa comuna 50 cu 50).e cam mica diferenta de condamnare si cam mare diferenta la paguba .
Un admin sa incadreze corect intrebarea ,va rog,nu tine de Dreptul familiei!!
Multumesc!
@Calculam netul 3071-307-768-171-30=1795 lei@
Pai din net,in calculul Dv nu vad unde ati RETINUT/scazut 240 asa cum au facut-o ei.Din salariul NET scad sindicatul si valoarea TOTALA a tichetelor de masa.

Daca o fi corect,e o mare abureala sa primesti ceva,apoi sa ti se ia acel ceva si sa ti se spuna ca de fapt ti s-a dat acel ceva.
ca rahaturile alea scrise mic la orice contract cu banca sau la orice reclama de cacaO gen ,scoate PANA la 100% din pete,parul nu se ingrasa MAI MULT CA DE OBICEI!
Intre timp am trimis solicitare catre ITM si ANAF sa ma dumireasca ei!!
Multumesc!Se poate inchide subiectul!
Am cerut explicatii,imi zic ca e impozitul de 10% dar acolo e toata suma,imi zic ca asa trebuie.
Ce institutie pot sesiza,sa ma ajute in aceasta problema?Mai ales ca i-am prins ca m-au inselat cu un bon,pentru o zi.Cred ca si retinerea asta e gresita.
Va multumesc!

gi-jane2 a scris:

Nu au voie sa va retina din salariu, cereti explicatii.
Tichetele se dau separat de salariu.

E prevazut in CIM,si in contractul colectiv de munca .
Eu voiam sa stiu daca e normal ca sa mi se acorde suma cuvenita pe cardul de tichete si ulterior sa mi se retina acei banuti din salariu...
Buna seara1
Am incheiat amiabil relatiile de munca cu renumita ARTROM STEEL TUBES si la lichidare am primit fluturasul atasat.
Am observat ca mi-au furat un bon de masa ,le-am spus si au recunoscut greseala.
Totodata am observat ca mi-au oprit contravaloarea bonurilor de masa (240 lei pentru 8 zile)din salariul NET si nu cred ca e normal.
I-am intrebat si spun ca nu e nicio greseala
.Eu consider ca daca cineva iti da 100 lei si apoi iti ia 100 lei,practc nu ti-a dat nimic!
Va rog sa-mi spuneti daca am fost inselat cu asta!
Va multumesc!
[ link extern ]

<img src="[ link extern ] ;
Asa apare in aplicatia raiffeisen:2 rate -2 imprumuturi.Adunate fac cat am cerut-refinantarea +suma de bani ceruta in plus.

gi-jane2 a scris:

Pai nu știți cat aveati credit, cat ati imprumutat apoi pt refinantare și ce rest a ramas?. Nu aveti contractul? Nu cred ca aveti 2 credite ca qti fi avuy de plata 2 rate.

Au trecut 10 luni de zile de la refinantare.Banca nu imi spune clar ce reprezinta,ocoleste raspunsul clar si imi replica faptul ca am primit ceea ce am cerut si am semnat .

gi-jane2 a scris:

Cred ca e mai bine sa cereti explicatii la banca.
Oricum asa apar pana se fac formele de închidere a creditului refinanțat.


E normal ca dupa o refinantare credit sa imi apara 2 credite diferite in aplicatia online,fiecare cu rata si dobanda lui?
Am refinantat la aceeasi banca un credit si acum in aplicatie imi apar 2 credite diferite.Suspectez ca mi-a lasat creditul vechi si mi-a mai facut unul pentru diferenta de bani pe care am solicitat-o,desi am specificat ca vreau REfinantare.
E normal sau e un abuz/smekerie?
Ce pot face daca Primaria nu vrea sa puna angajatii sa calculeze pretul locuintei ANL?
In anul 2021 s-au publicat normele metodologice de aplicare a OUG 55/2021 privind modificarea legii 152/1998 ,legea ANL
Sunt chirias ANL din 2007
In ianuarie 2022 am depus o cerere adresata primarului prin care solicitam sa-mi comunice pretul si conditiile de cumparare a locuintei ANL pe care o detin cu chirie.
Nu mi-a raspuns NICIODATA la acea cerere.
Dupa un an,in ianuarie 2023 am facut o noua cerere si am specificat ca este de fapt o revenire la cererea anterioara la care nu mi s-a raspuns.
De tata asta,dupa fix 30 de zile de la depunere mi-a raspuns ca se afla in procedura de intocmire carte funciara si ca voi primi acasa eu si toti chiriasii informatii despre pret si conditiile de achizitionare.
Din februarie,de la primirea raspunsului,nu am mai primit nimic pana astazi.
Unde pot cere informatia dorita ,la ce alta institutie ?
Primaria ...neoficial , zice ca nu are bani pentru carte funciara si nu se baga niciun angajat sa ia chitantierele la mana sa calculeze chiria platita de fiecare chirias(asa cum prevede legea)..Pe timpul ala se platea cu chitantier scris de mana,de ceva vreme au facut pe calculator.
Ce pot face pentru a afla informatiile ?
Am sunat la ANL la Bucuresti si ....nu pot face nimic!
Va multumesc!