Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Adriy

Mulțumesc frumos
Buna ziua din nou,am greșit eu,am vorbit cu președintele asociației...sunt de acord cu dvs, situația este ciudata...Cumpărătorul a cerut la momentul încheierii contractului cele două adeverințe,lucrează Intr un birou notarial....eu am îndeplinit cererile sale....
Buna ziua,as avea de făcut câteva precizări... Administratorul blocului s-a schimbat de aproximativ o lună...Am trimis o solicitare de clarificare noului administrator care mi a răspuns aseară,după discuția cu dvs,și mi a spus următoarele:
Chitanța nu este necesara atât timp cât suma plătită de mine rezultă că avans
Recepția lucrărilor s -a făcut anul trecut (după vz) și până lună trecută nu s-au știut sumele de plata
El nu are un contract cu primăria pentru efectuarea lucrărilor (citez,,nu mi s-a transmis un contract scris,,și probabil este o înțelegere verbală)ceea ce mi se pare foarte ciudat și că acest acord ar fi fost că proprietarii sa plătească 25%din suma totală
In încheiere mi a spus că sumele trebuie plătite de noul proprietar
Evident există multe lipsuri în ceea ce a făcut vechiul administrator și eu nu am fost informat în nici un fel de acordul cu primăria ,aveau numărul meu de telefon și puteau să mă contacteze....nu ar fi trebuit să - mi fi cerut să semnez ceva prin care rezulta că sunt la curent cu lucrările și că știu că vor fi cheltuieli ulterioare?
Nu știu dacă precizări le mele ajuta in vreun fel,din păcate situația este aceasta
Buna seara,va mulțumesc anticipat pentru răspuns,o sa iau în ordine întrebările dvs:
1.Prietena mea spune că nu i s-a tăiat chitanță pentru suma inițială
2.Suma a fost plătită administratorului asociației și rezultă în lista sumelor de platit primite săptămâna trecută că suma anticipata
3.-
4.In contractul v-c nu este specificat nimic in legătură cu cheltuielile de anvelopare,doar paragraful menzionata de dvs(cu excepția celor....)
5.In adeverințele luate de la asociație și primărie nu rezultă nici un fel de datorie și nici o specificație la cheltuielile de anvelopare
6.Tin să precizez că noi suntem de buna credință,nu am știut nici un moment că vor fi ulterioare sume de platit pentru că ni s-a spus( a voce) Ca anveloparea va fi făcută prin fonduri europene
Mulțumesc încă o data
Buna ziua,as avea o întrebare în legătură cu cheltuielile de anvelopare după vz locuinței...țin să precizez că eu sunt plecat în străinătate de 20 de ani..in locuința mea stătea o prietena care m- a informat de decizia asociației de a anvelopa blocul, fiind necesară plata unei sume obligatorii pentru deschiderea procedurii...suma a fost plătită și de atunci nu am mai avut nici o solicitare de plata...am vorbit de mai multe ori cu administratorul blocului și nu am fost niciodată informat că ar fi urmat să sosească alte sume de plata...precizez ca nu am semnat niciodată nimic...acum doi ani am decis să vând apartamentul,am luat adeverință de la primărie și de la asociație că nu am datorii (anveoparea a fost terminată acum 3 ani) și,încă o dată nu mi s-a adus la cunoștință de alte cheltuieli... săptămâna trecută însă primăria a trimis lista cu banii datorați pentru anvelopare (pe numele noului proprietar) iar acesta dorește să plătesc eu... legea ce spune în acest caz? Mulțumesc frumos