Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Herebyme

Răspuns la discuția Preluare credit ipotecar
Mulțumesc!

Dorin Voicilas a scris:

Bănuiesc că este vorba de o locuință cumpărată cu credit ipotecar. Nu se pune problema preluării creditului, ci cumpărarea locuinței de către frate cu tot cu credit, iar în această situație banca este suverană și își va da acordul sau nu. În practică, băncile nu prea acceptă, dar nu se știe niciodată.

Buna ziua, dețin un credit ipotecar la o banca X de aproximativ 7 ani.Este cumva posibil ca acest credit să fie preluat de către fratele meu?Mentionez ca am pus această întrebare si la banca dar ne-am lovit de un NU clar fără mai multe explicații
Răspuns la discuția Predare primire obligata gestiune
Am înțeles,Va mulțumesc de răspuns!

Cornel Vasile a scris:

În mod excepţional, prin detaşare se poate modifica şi felul muncii, dar numai cu consimţământul scris al salariatului.

Chiar daca unitatea de origine se subordonează unității unde sunt acum?

Cornel Vasile a scris:

Nu semnati nimic si contestati decizia ... angajatorul la care sunteti detatsat nu poate schimba fisa postului dvs.

Buna ziua....Nu, detașarea nu este pe o functie de gestionar iar ei fac presiuni pe mine sa semnez preluarea fara inventariere fara nimic.Din auzite am aflat ca vor avea si control pe gestiuni

Cornel Vasile a scris:

Detasarea este pe o functie de gestionar?

Buna ziua,lucrez de aproximativ 2 ani în cadrul MAPN iar de 1 an și 6 luni sunt detașat la alta unitate decat cea de origine,iar aceștia ma obligă sa preiau o gestiune care are 50% lipsuri.As vrea sa stiu daca ma poate obliga sa preiau asa ceva chiar daca nu am nici o pregatire in acest domeniu