Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Predare primire obligata gestiune

Buna ziua,lucrez de aproximativ 2 ani în cadrul MAPN iar de 1 an și 6 luni sunt detașat la alta unitate decat cea de origine,iar aceștia ma obligă sa preiau o gestiune care are 50% lipsuri.As vrea sa stiu daca ma poate obliga sa preiau asa ceva chiar daca nu am nici o pregatire in acest domeniu
Cel mai recent răspuns: Herebyme , utilizator 16:01, 22 Martie 2023
Detasarea este pe o functie de gestionar?
Buna ziua....Nu, detașarea nu este pe o functie de gestionar iar ei fac presiuni pe mine sa semnez preluarea fara inventariere fara nimic.Din auzite am aflat ca vor avea si control pe gestiuni

Cornel Vasile a scris:

Detasarea este pe o functie de gestionar?

Nu semnati nimic si contestati decizia ... angajatorul la care sunteti detatsat nu poate schimba fisa postului dvs.
Chiar daca unitatea de origine se subordonează unității unde sunt acum?

Cornel Vasile a scris:

Nu semnati nimic si contestati decizia ... angajatorul la care sunteti detatsat nu poate schimba fisa postului dvs.

În mod excepţional, prin detaşare se poate modifica şi felul muncii, dar numai cu consimţământul scris al salariatului.

Alte discuții în legătură

pot sa refuz luarea in primire a unei gestiuni daca... ? Aurelian94 Aurelian94 buna ziua , Pot sa refuz luarea in primire a unei gestiuni ,daca membrii comisiesi de \"Predare Primire\" si Gestionarul predator nu mi-au acordat asistenta ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie să modifice fișa postului și sarcinile de serviciu ... oanaportar oanaportar cine trebuie să modifice Fișa postului și sarcinile de serviciu - ale unui salariat ? Bună ziua ! Vă rugăm să ne spuneți cum trebuie procedat în ... (vezi toată discuția)
Contract de munca. bună seara! sunt tehnician de laborator în ... Elipop77 Elipop77 Contract de munca. Bună seara! Sunt tehnician de laborator în cadrul unei universități de stat. Imi exerciții activitatea în doua laboratoare unde ... (vezi toată discuția)