avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate MarianSava

Activitate MarianSava

Sincer gradina nu stiu unde se afla, dar cablul este tras pe mai multe blocuri, 2 sau 3. Cablul este negru, ca pe deget de gros, nu stiu daca corespunde antifoc. O sa fac sesizarile necesare.
Momentan, am facut reclamatie la politie, care nu ma poate ajuta pentru ca nu e de natura penala, urmata de sesizare la primarie. Astept raspunsul lor.
Disconfortul este ca: daca doresc sa inlocuiesc cartonul trebuie sa-l rog sa mute acel cablu. Daca nu este acasa trebuie sa fac eu acest lucru. Nu mi se pare normal ca fiecare sa faca ce doreste pe proprietatea altuia, mai ales ca persoana respectiva locuieste la etajul 3, si nu pe partea mea. Nu doresc sa-i tai cablul, asta puteam sa o fac deja, doresc sa-l mute de acolo pe unde doreste el dar nu peste acoperisul meu. Daca la o vijelie se rupe aerisirea sau teava de care este ancorat cine plateste daunele? Din partea mea nu este ok fara sa anunti ceea ce doresti sa faci, si fara acordul proprietarului.
Eu stau la etajul 4 din 4. Cablul este tras peste acoperis, legat de o aerisire si o teava prinsa pe marginea blocului. Nu avem asociatie de locatari.
Buna ziua. Acum un an, in Octombrie, un vecin a tras un cablu de curent pe deasupra apartamentului meu. Motivul este ca trebuie sa-si alimenteze niste frigidere la o gradina pe care o are. Cablul este legat de o aerisire si de o teava aflata pe marginea blocului. L-am descoperit acum 2 luni, am fost am discutat cu el si mi-a promis ca o sa-l mute. Dupa 2 luni se afla in aceeasi pozitie. Este legal, ce pot face ca sa mute acel cablu? Multumesc!
Buna ziua. Am un vecin care nu intelege ca muzica lui deranjeaza. Situatia persista de cativa ani timp in care am facut reclamatie la politie, am chemat politia de nenumarate ori. Am si cateva discutii, salvate de pe facebook, in care imi sunt aduse injurii. Se poate da in judecata pentru daune morale? De ce dovezi am nevoie? Multumesc!
Răspuns la discuția Bani imprumutati
Ok, multumesc. O zi frumoasa!
Da, este in tara. Este coleg de munca, cu mine. Eu am spus sa ii dea esalonat, cate putin in fiecare luna. Dar desi a fost de acord nu s-a intamplay nimic. Eu nu vreau sa ii creez probleme dar nici sa fiu luat de prost. Multumesc.
Din pacate nu am facut nimic la notar, am doar transferurile bancare si ceva mesaje intre el si mine. Multumesc.
Buna ziua,

Ce dovezi trebuie sa am ca sa pot recupera o suma de bani imprumutati?
Suma imprumutata este de 4800RON.

Multumesc si o zi frumoasa!