avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate Victoria2023

Activitate Victoria2023

5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca daca salariul este de 3 301 lei (am pus ca si exemplu 1 leu in plus la salariu) nu mai pot beneficia de beneficiul de netaxare. Pentru 3.301 lei salariu de bază brut, netul e de 1996 de lei - comparativ cu 2.079 de lei, angajatul iese, evident, în pierdere la salariul net. Ca sa ii sustin un net de 2 079 de lei ca pana acum, ar trebui sa ii fac o marire de 150 de lei iar fima nu poate sa sustina aceasta marire pentru toti angajatii cu salariu minim. Asadar angajatii refuza marirea pe care eu sunt obligat sa le-o ofer, chiar daca e de 10 lei daca nu este una de cel putin 150 de lei.
Ce se intampla daca angajatul refuza marirea salariului dupa cei 2 ani de cand este angajat? Ce poate sa faca angajatorul in aceasta situatie?
Il suna pe logodnicul meu sau i le transmite atunci cand se duce sa isi viziteze copilul la ea acasa. In fiecare saptamana apar alte acuzatii. Considera ca sunt o psihopata si un hacker de temut, daca ar fi sa o citez pe ea. Si toate acuzatiile le impacheteaza in intentii bune spunand ca astfel il apara pe logodnicul meu de mine.
Buna ziua. Fosta sotie a logodnicului meu incearca de 2 ani sa "imi puna in spate" tot felul de fapte precum spargerea conturile de mail, crearea de conturi pentru a vedea facturile si desfasuratoarele de la rds, urmarirea ei prin oras, zgarierea masinii si multe altele. Am incercat in nenumarate randuri sa vorbesc cu ea fata in fata, dar refuza. Si ma tot ameninta cu plangeri la politie. Ce as putea sa fac in aceasta situatie? Caci este foarte obositor sa astept sa faca ea plangeri ca eu sa ma pot apara cumva