avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate loregina

Activitate loregina

Chiar nu știe nimeni pt câte activități CAEN poate fi autorizată o întreprindere individuală (OUG 44/2008)? Sau în ce document legislativ se poate găsi răspunsul la această întrebare? Nici un indiciu?
Pt. câte activități CAEN poate fi autorizată o întreprindere individuală?
Da, acum am înțeles! Am fost pe link-ul respectiv și în principiu m-am lămurit. Însă vă mai întreb ceva. Eu sunt din mediul rural și când m-am autorizat ca PF am mers și la primărie, dar am mers și la ORC, pt că m-au trimis ei cu actele (comuna este f. aproape de oraș). În situația de față ce rol mai are primăria? Cu ei ce fac?
Deci chiar dacă păstrez numele trebuie să o iau de la capăt cu toate actele?
Am un PF din ianuarie 2008 și vreau să-l modific în întreprindere individuală după OUG 44/2008. Cum procedez? Trebuie să merg la primărie sau la ORC? Ce acte și ce taxe trebuiesc?
Încă ceva. Numele unui PF sau al unei întreprinderi individuale poate fi doar numele oficial (după buletin) al celui care se autorizează astfel? Nu există posibilitatea ca la SRL-uri să-ți alegi un nume mai comercial ? Se întâmplă ca unele persoane să aibă un nume mai puțin comercial sau unul prea lung.