Nu s-a făcut alegere generală de peste 15 ani, nu ne-a întrebat nimeni dacă vrem ca ei să fie aleși, nu ne-a întrebat nimeni dacă suntem de acord cu salariile lor. Nu vor să ne arate nicio cheltuială de a lor, nu am văzut în viața mea o factură la curent de exemplu. Ne-au mințit ca au un salariu de 1000 lei până ne-am revoltat și ne-au arătat statele de plată. Nu este nimic transparent! Cam asta am vrea! Transparenta! Să văd unde se duc banii mei! Administratorul muncește 16 pe ore pe lună, contract de 8 ore și 3700 lei brut! Și da, suma aia mi se pare mare! Ca eu muncesc 8 ore pe zi, nu 4 pe săptămână! Mulțumesc! Si apropo sunt din Vâlcea! Aici salariile nu sunt atât de mari!
Bună seara! Dacă nu vreau să mai plătesc salariile administratorului de bloc și a celor care s-au pus ei pe acolo, ce mi se poate întâmpla?sunt 2 administratori, un președinte, instalator, femeie de serviciu, și care mai sunt… unul din administratori are un salariu brut de 3700 și un contract de muncă de 8 ore pe zi. Ei singuri între ei și-au pus sumele acestea. Suntem în bloc cu 8 scări a câte 19 apartamente. Plătim indeva la 56 de lei pe lună salarii. Problema este ca mulți nu vor să luăm atitudine. Am propus să luăm o firmă particulară să se ocupe de administrarea blocului, nici nu au vrut să audă. Fiind mulți vârstnici, nu cred ca o să îi convingem, ei sunt mulțumiți! Mă rog, unii dintre ei. Ce avem de făcut?