Bună seara! Dacă nu vreau să mai plătesc salariile administratorului de bloc și a celor care s-au pus ei pe acolo, ce mi se poate întâmpla?sunt 2 administratori, un președinte, instalator, femeie de serviciu, și care mai sunt… unul din administratori are un salariu brut de 3700 și un contract de muncă de 8 ore pe zi. Ei singuri între ei și-au pus sumele acestea. Suntem în bloc cu 8 scări a câte 19 apartamente. Plătim indeva la 56 de lei pe lună salarii. Problema este ca mulți nu vor să luăm atitudine. Am propus să luăm o firmă particulară să se ocupe de administrarea blocului, nici nu au vrut să audă. Fiind mulți vârstnici, nu cred ca o să îi convingem, ei sunt mulțumiți! Mă rog, unii dintre ei. Ce avem de făcut?
Daca nu platiti se adauga penalizari dupa data scadenta, apoi dupa 90 zile ,va actioneaza im judecata si mai platiti in plus si cheltuielile de judecata.
Daca luati o firma si va lasa cu 0 lei in cont nu mai puteti face nimic.
Nu s-au pus ei acolo ci au foat alesi, si nu ati luat in calcul sumele datorate la stat .
Daca suma aia vi se pare mare inseamna ca viitorul suna rau.
Nu s-a făcut alegere generală de peste 15 ani, nu ne-a întrebat nimeni dacă vrem ca ei să fie aleși, nu ne-a întrebat nimeni dacă suntem de acord cu salariile lor. Nu vor să ne arate nicio cheltuială de a lor, nu am văzut în viața mea o factură la curent de exemplu. Ne-au mințit ca au un salariu de 1000 lei până ne-am revoltat și ne-au arătat statele de plată. Nu este nimic transparent! Cam asta am vrea! Transparenta! Să văd unde se duc banii mei! Administratorul muncește 16 pe ore pe lună, contract de 8 ore și 3700 lei brut! Și da, suma aia mi se pare mare! Ca eu muncesc 8 ore pe zi, nu 4 pe săptămână! Mulțumesc! Si apropo sunt din Vâlcea! Aici salariile nu sunt atât de mari!