avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Activitate arhiulia

Activitate arhiulia

Am un vecin nebun, care cauzeaza mult probleme. Cateva dintre ele, care ne deranjeaza cel mai tare sunt:
1. A construit o baraca inalta de aproape 3 metrii pe limita de proprietate acum 2 ani. Fara autorizatie, fara acordul nostru. Acum cladirea se inclina si apasa pe gardul nostru, care probabil ca va ceda daca nu se demoleaza baraca.
2. A plantat mai multi copaci care cresc intre baraca si gardul nostru. Trunchiul copacilor este lipit de gard, cel mai mare dintre copaci apasand pe gard.
3. Si-a betonat toata suprafata curtii, nu mai are deloc pamant ca sa se dreneze apa de ploaie si cred ca va fi o problema cand va ploua pentru ca toata apa probabil va inunda curte noastra.
Ce putem face legat de aceste probleme? Unde putem depune plangeri? Avem cum sa rezolvam aceste probleme?
Răspuns la discuția Dizolvare/transfer conducere ONG
Multumesc pentru raspuns. O zi buna!
Viitorul meu sot are nevoie de indrumare: "Sunt Președinte și membru fondator al Asociației Deschide Ochii, înființată în anul 2010. Mă gândeam să o dizolv, dar am înțeles că nu este singura soluție și că s-ar putea face transferul de conducere.
Unde se poate face un astfel de anunț pentru a ajunge la publicul interesat? Față de dizolvare, care implică niște costuri, acest transfer de 'proprietate' implică și el costuri sau doar hotărârea adunării generale a membrilor fondatori? Transferul se va face tot spre o formulă cu 3 membrii, cum este prevăzut de lege, ca fiind numărul minim pentru Consiliul conducerii unei Asociații? Vă mulțumesc anticipat!"